Röd soffa

Köp en billig Röd soffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en fin Röd soffa online.

 
 

CARLOS 3-sits Soffa Röd

CARLOS 3-sits Soffa Röd
3 995 kr

CARLOS är en soffa med klassiska snitt. Den har en retroflörtande stil med sin höga rygg och rundade former. Tillsammans med snygga knappar och dekorationssömmar blir det en soffa man minns, och polyeterstoppningen gör den riktigt bekväm. Soffan finns i många olika färger i både neutrala och färgstarka kulörer så att du kan hitta en soffa som passar just ditt hem. Det finns dessutom en matchande fåtölj med samma namn.Tresitssoffa i rött tyg.Specifikationer Stomme: Bärande delar av massivt trä Stoppning: Polyeter med volymvikt på 35 kg/m³ och 14 kg/m³ Tyg: Bahama, 100% polyester, 49 000 Martindale Färg: RödBen: Ek MåttBredd: 182 cm Djup: 80 cm Höjd: 80 cmBenhöjd: 17,5 cmSitthöjd: 43 cm Sittdjup: 50 cm Sittbredd: 152cmRygghöjd: 49 cmCARLOS 3-sits Soffa Röd

GRACE 3-sits Soffa Röd

GRACE 3-sits Soffa Röd
4 495 kr

Tresitssoffa av klassiskt snitt med hög rygg och mjuka former, ypperlig för hem i retrostil. I GRACE sitter du skönt med bra stöd för rygg och axlar. Sittplymån består av fibersvept kallskum som ger en bekväm komfort och håller en fin form. Plymån är även vändbar och har avtagbart tyg för enkelt underhåll och ökad livslängd. Till klädseln används ett slitstarkt tyg med god ljusbeständighet och en vacker melerad struktur. GRACE finns i både neutrala och färgstarka kulörer. Kombinera gärna med fåtöljen i samma serie.Retro soffa i rött tyg.SpecifikationerStomme: Plywood och masonit, sicksackfjädring i sitsSittplymå: Kallskum svept med fibervaddRygg: SkumTyg: 100 % polypropen, 27 000 Martindale, avtagbart på sittplymåBen: Svarta av trä Mått Sittmått Övriga mått Bredd: 172 cm Djup: 78 cm Höjd: 110 cmSittbredd: 148 cmSittdjup: 47 cm Sitthöjd: 45 cmArmstödsbredd: 12 cm Armstödsdjup: 53 cm Armstödshöjd: 59 cmTjocklek sittplymå: ca 13 cm Benhöjd fram: 16 cmBenhöjd bak: 13,5 cmGRACE 3-sits Soffa Röd

Sidor: 1
 

Köpa en röd soffa

Köpt en soffa har nog alla gjort, vid mer än ett tillfälle. Vad har man för kriterier då man ska köpa en soffa då?

Det finns en massa olika kriterier att tänka på, vilken färg den ska ha, hur den ska vara utformad och ska det bara vara en soffa eller ska den även fungera som säng. Sedan ska man även tänka på om just denna soffa passar för dig.

röd soffa

Sen ska man tänka på om man vill köpa en ny eller om man kan tänka sig köpa en begagnad, och i så fall finns det en mängd Second Hand affärer man kan gå till. Frågan de flesta faktiskt glömmer av att ställa sig, är i vilken färg man vill ha, och hur ska man tänka då?

Ja, det är inte allt för snabbt avgjort, men man ska tänka på vad för syfte soffan ska ha, och ska den vara i ett normalt vardagsrum eller ska den vara i ett särskilt rum? Kanske ska den vara mysig eller ska den vara funktionellt färgad? Och passar färgen med resten av inredningen i rummet och passar färgen till dig som person, kan vara viktigt att fundera över, då man ska välja vilken färg soffan ska ha.

En röd soffa passar i många olika rum, och har ett brett spektrum av användningsområden, när det kommer till atmosfär. Den färgen passar utmärkt att använda i alla former av mysrum eller även i vanliga vardagsrum. Den röda färgen kan med fördel smälta in beroende på vilken nyans av röd man använder och hur resten av rummet ser ut men framför allt så kan den röda färgen ge ett intryck av säkerhet men även av passion och romantik.

Så, ifall du överväger att köpa en ny soffa och vill inleda en mera romantisk atmosfär, så är nog en röd soffa, det du söker efter.

Om du funderar på en annan färg, så kan vi även rekommendera dig en svart, en grön eller en beige soffa.