Skinnsoffa

Köp en billig Skinnsoffa online. Snabba leveranser och stort sortiment. Passa på att köpa en fin Skinnsoffa online.

 
 

Jersey hörn skinnsoffa

Jersey hörn skinnsoffa
29 700 kr

Jersey hörn skinnsoffa Jersey hörn skinnsoffa är en rymlig, stilig och vacker byggbar skinnsoffa som med sina rikliga sittplatser enkelt kan förvandla ditt vardagsrum till en välkomnande, varm mötesplats. Dessutom får du hem den med fri frakt över 1000 kr till hela Sverige. Kan beställas i skinn av hög kvalité Finns i flera trendiga, stilsäkra färger Har avtagbara sits- och ryggplymåer Träarmarna tillverkas med bekväm nozag fjädring Duntopp till sits och rygg kan tilläggas B289 x D89/226 x H85 cm. Tillbehör säljes separat Det som gör Jersey hörn skinnsoffa till det bästa valet för ditt hem är dess bekväma storlek och form. Med 12 fjädrande sittplatser utspridda i en halvrund vinkel, ger denna soffa en maximal upplevelse av bild och rörelse under filmvisningen, såväl som ett obesvärat, därmed behagligt läge för nära och kära under fikastunden. Hos oss på The Sofa Store kan du alltid fynda soffor av hög kvalitet till marknadens bästa pris. Klädseln, som finns i både skinn och tyg gör Jersey hörn skinnsoffa till en iögonfallande, läcker hörnsoffa som berikar ditt vardagsrum med skönhet. Klädseln finns i nattsvart, matt skinnbrunt och lugnande gråvit eller simpelt grått. Den enkla färgpaletten försäkrar hörnsoffans passform i din vardag och hemmets dekorering. För detaljfantasterna kan armstödet stylas efter smak: lågt, upphöjt, smalt eller brett.Jersey hörn skinnsoffa

Jersey 3-sits skinnsoffa

Jersey 3-sits skinnsoffa
14 750 kr

Jersey byggbar skinnsoffa Jersey byggbar skinnsoffa är möjligheternas soffa. Med modulsoffor har du alla möjligheter att designa din drömsoffa precis som du vill ha den. Du väljer sedan själv ben och armstöd för den perfekta looken. Oändliga möjligheter att hitta sin personliga form 35 kilo kallskumskärna i sitsen. Tillval med duntopp i sits och rygg. Träram med nozag-fjädring. Slitstarkt och tidlöst material B219 x D89 x H85 cm Jersey byggbar skinnsoffa har en lång rad med moduler att välja från. Du kan skapa exakt den soffa du önskar till ditt hem. När vi köper soffor är det alltid något man önskar man kunde ändra och nu kan du det. Med denna högkvalitativa och mångsidiga möbel kan du välja både formen, färgen, materialet och slutligen armstöden samt benen. Allt precis som du önskar. Utöver de olika sittdelarna har Jersey byggbar skinnsoffa även pallar och schäslonger. Denna modulsoffa har också flera tillbehör, allt för att verkligen ge dig full frihet i formandet av din soffa. Eftersom det finns så många olika moduler har du alla möjligheter att bygga så stor soffa du önskar, för att få plats med alla nära och kära.Jersey 3-sits skinnsoffa

Chesterfield Manchester 2-sits skinnsoffa - valfri färg

Chesterfield Manchester 2-sits skinnsoffa - valfri färg
12 990 kr

Chesterfield Manchester 2-sits skinnsoffa - valfri färg

Chesterfield New England 3-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Chesterfield New England 3-sits skinnsoffa - Valfri färg!
14 990 kr

Chesterfield New England 3-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Chesterfield New England 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Chesterfield New England 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!
12 990 kr

Chesterfield New England 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Chesterfield Tsar 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Chesterfield Tsar 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!
12 990 kr

Chesterfield Tsar 2-sits skinnsoffa - Valfri färg!

Sidor: 1
 

Att tänka på när du ska köpa en ny skinnsoffa

När du ska köpa en ny skinnsoffa, är det viktigt att veta vilken storlek, sort och färg som du vill ha. När det gäller skinnsoffor, finns det idag en stor mängd olika soffor att välja emellan och det kanske inte alltid blir så lätt att hitta den rätta soffan som passar just dig. Om du ska köpa en skinnsoffa, spelar också priset en stor roll, Det stora utbudet gör att det finns lika många olika prisklasser som det finns soffor. En skinnsoffa i en bra kvalitet kan kosta som lägst mellan 4000 till 5000 kronor och sedan är det upp till dig vilken typ som du vill ha och hur mycket du vill betala för den.

skinnsoffa

Om du börjar med de olika färgerna på skinnsoffor, finns de naturligtvis att tillgå i alla olika färger, då skinnet har färgats i allsköns nyanser. Har du ett hem som är traditionellt och lite konservativt, kan det vara bra att välja någon av de gamla beprövade färgerna och de mest vanliga. Dessa är vit, svart, brun och oxblod. Är det så att du har inrett ditt hem i en modern stil, beror det helt och hållet på vad du har för färger på väggar, tak och övriga möbler. En skinnsoffa i den färg som du söker kommer du ändå att hitta.

Det andra valet som du har när det gäller att köpa en skinnsoffa, är vilken typ av soffa som du vill ha. Vill du ha en soffa där det finns plats att ligga ned för en stunds god läsning eller vila samtidigt som det finns gott om sittplatser, väljer du naturligtvis en divansoffa i skinn. Är det så att du är åt det mera traditionella hållet och står fast vid att en skinnsoffa ska ha sittplatser och definitivt inte vara något substitut för en säng, väljer du en vanlig rak traditionell skinnsoffa eller en hörnsoffa i skinn. Har du för avsikt att bygga ett biorum eller tycker att ditt vardagsrum ska fungera såsom bio, väljer du en av de moderna biosofforna i skinn.

Andra sofftyper som är populära är: