Meny Stäng

Chesterfieldsoffa

Köp en Chesterfieldsoffa till bra pris online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa Chesterfieldsoffor online.

Chesterfieldsoffor står för elegans och stil, samt kvalitet. Dessa soffor är oftast väldigt tunga och ger ett robust intryck samtidigt som de utstrålar stilmedvetenhet och tidlöshet. Chesterfieldsoffor är kända världen över och besitter ett högt anseende i många länder. De har tillverkats i över 200 år och det är under denna tid som den fantastiska kvalitén och hållbarheten har uppkommit. En Chesterfieldsoffa håller i många år och passar in i de flesta hem.

 

Vi rekommenderar:

Chesterfield Cambridge 3-sits soffa - Vintage tyg

Chesterfield Cambridge 3-sits soffa - Vintage tyg
9 490 kr

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Rosa sammet

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Rosa sammet
14 990 kr

Milton Chesterfield 3-sits soffa - Beige sammet

Milton Chesterfield 3-sits soffa - Beige sammet
7 990 kr

Milton Chesterfield 2-sits - Grå Sammet

Milton Chesterfield 2-sits - Grå Sammet
6 990 kr

Chesterfield Sir Nelson Large 260 cm - Deep Forrest Sammet

Chesterfield Sir Nelson Large 260 cm - Deep Forrest Sammet
12 990 kr

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Valfri färg!

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Valfri färg!
7 490 kr

Chesterfield Cambridge 2-sits soffa - Blå sammet

Chesterfield Cambridge 2-sits soffa - Blå sammet
7 490 kr

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Vintage läderutseende

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Vintage läderutseende
7 490 kr

Addison 3-sits soffa - valbart tyg - Pg1

Addison 3-sits soffa - valbart tyg - Pg1
14 999 kr

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Svart sammet

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Svart sammet
14 990 kr

Milton Chesterfield 2-sits - Beige Sammet

Milton Chesterfield 2-sits - Beige Sammet
6 990 kr

Dublin chesterfield 2-sits soffa - Brunt läder

Dublin chesterfield 2-sits soffa - Brunt läder
11 490 kr

Chesterfield Liverpool 3-sits soffa - Silvergrå sammet

Chesterfield Liverpool 3-sits soffa - Silvergrå sammet
7 490 kr

Dublin chesterfield 3-sits soffa - Brunt läder

Dublin chesterfield 3-sits soffa - Brunt läder
13 990 kr

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Beige sammet

Chesterfield Sheffield 2-sits soffa - Beige sammet
6 990 kr
 

Den fantastiska Chesterfieldsoffan

Storbritannien är exklusiva angående tillverkning av dessa soffor och alla soffor importeras därför från Storbritannien. Idag finns det många märken som försöker att efterlikna den klassiska Chesterfieldsoffan, vilket det är ingen som ens har kommit i närheten av i den elegans och kvalitet som märket tillhandahåller med.

chesterfieldsoffa

Chesterfieldsoffan tillverkas av ett massivt trä och tyget är oftast gjort av högkvalitativt läder, men det tillverkas även soffor i tyg. Det finns allt från hörnsoffor till soffor med två och tre sitsar, samt fåtöljer att hitta från Chesterfield. Lädret som sofforna tillverkas av åldras med behag och Chesterfield soffor blir bara vackrare med tiden. Det är därför det är värt att betala prislappen och investera i en av dessa fantastiska soffor.

Dessutom blir de aldrig nedsuttna. Chesterfieldsoffan ger ifrån sig en känsla av makt, samt håller på de traditionella värderingarna, samtidigt som den alltid drar ögonen till sig. Man sitter dessutom bekvämt i en Chesterfieldsoffa, för de är ergonomiska och får dig att hålla en bra ställning i kroppen, samtidigt som du kan slappna av.

Du kan beställa din Chesterfieldsoffa online, men du bör dock se till att den levereras med fri frakt. Sofforna är nämligen mycket tunga och frakten kan bli väldigt dyr om du inte redan innan vet vad den kommer att gå på. Välj dessutom ett företag som redan har importerat soffan åt dig, för att njuta av en snabb leverans och en väldigt snar myskväll i din nya soffa. Chesterfieldsoffan har varit populär i många år och oavsett hur trenderna ser ut i övrigt fortsätter den här möbeln att vara omtyckt. Möbeln passar in i vilket klassiskt brittiskt hem som helst och den ger verkligen ett stilfullt och vackert intryck. Den finns i olika designer och utformningar och även i olika material.

Ditt val av Chesterfieldsoffa

Chesterfieldsofforna har ett unikt utseende som gör att du känner igen dem direkt när du ser dem. Även om det kan finnas skillnader när det kommer till material, färg och storlek så har de ändå en hel del gemensamt när det gäller själva stilen. Det är just denna unika look som gör dem så populära.

Det som utmärker de här sofforna är främst de välstoppade plymåerna och de djuphäftade knapparna. Armstöden på de här sofforna är vanligtvis av samma höjd som ryggstödet, något som gör designen speciell. Stommen är rejäl och tillverkad av massivt trä och stoppningen gör sofforna både vackra att titta på och bekväma att sitta i. Den solida stommen gör soffan hållbar och det här är en möbel som utan problem kan gå i arv mellan generationer om den hanteras väl.

Se över din budget vid köp av en ny soffa

När du ska välja vilken soffa du vill ha behöver du först se över din budget. Hur mycket får den nya möbeln kosta. Det här är viktigt att veta eftersom priserna kan variera mycket både mellan olika butiker men också mellan olika soffor. Du behöver också fundera över hur stor soffan behöver vara och hur många sittplatser som behövs. Behöver du bara en enkel tvåsitssoffa? Kanske i kombination med en matchande fåtölj? Eller vill du kanske hellre ha en tresitssoffa? Behöver du ännu fler sittplatser? Då kanske tresitssoffan kan matchas med två liknande fåtöljer, eller så kan du satsa på en större soffa direkt. Möjligheterna och kombinationerna är många, så det gäller att fundera ut vad som skulle passa in bäst hemma hos dig.

Du behöver också bestämma dig för vilket material du vill ha på soffans klädsel. Vill du ha en klassisk Chesterfieldsoffa med lite sliten läderlook? Det är så de allra flesta av de här sofforna som du ser i inredningsmagasin och filmer ser ut. Numera kan du dock även välja en Chesterfieldsoffa med tygklädsel om du skulle föredra det. Vissa upplever att tygklädseln ger ett lite mer varmt intryck och att en tygsoffa ger ett mer hemtrevligt intryck. Det är dock viktigt att komma ihåg att det kan vara svårare att rengöra tyg än läder. Det finns med andra ord fördelar och nackdelar med båda materialen, och i grund och botten handlar det här helt enkelt om vad du föredrar smakmässigt men också rent praktiskt.

Här köper du soffan

Om du har tittat på olika soffor och fastnat för just Chesterfield så är du förstås intresserad av att veta vart du bör gå för att kunna köpa en prisvärd möbel av god kvalitet. Faktum är att du har gott om valmöjligheter. De här möblerna saluförs i många butiker, såväl stora möbelkedjor som mindre inredningsbutiker. Det går också bra att beställa en soffa av den här typen från en möbelsnickare som tillverkar soffan enligt dina önskemål. Priset varierar naturligtvis beroende på vart du köper din möbel. Om du vill ha en specialbyggd soffa som tillverkas på förfrågan får du naturligtvis räkna med ett högre pris än om du köper en färdig soffa hos en större kedja. Det är dock inte bara val av butik som avgör hur mycket du får betala. En större soffa är i regel dyrare än en liten, och soffor i läder är normalt sett dyrare än tygsofforna.

Handla online

För att jämföra priser och ha möjlighet att få ett lägre pris kan du jämföra olika modeller och olika butikers priser online. Det finns gott om jämförelsetjänster på webben som kan hjälpa dig att jämföra priser och välja den butik som ger dig det mest fördelaktiga priset. Vissa av de butiker du hittar bland sökträffarna har även fysiska butiker, medan andra bara finns online. Om du väljer att handla online får du komma ihåg att det oftast tillkommer en fraktkostnad på priset du ser. Det innebär att du behöver räkna in fraktkostnaden i priset för att se om du fortfarande tjänar på att handla från just den butiken. Ibland är frakten låg och ligger på under hundralappen, men i och med att en soffa väger mycket kan vissa butiker ta ut en hög fraktkostnad på flera hundra kronor, och då är det tveksamt om det fortfarande ger dig ett fördelaktigt totalpris.

Naturligtvis är det inte bara priset som avgör vilken butik du ska köpa soffan från. Det är viktigt att du även läser omdömen om de olika butikerna och ser till att köpa soffan från en aktör med bra rykte och nöjda kunder. Det bör inte vara några problem att hitta en sådan. Du måste förstås också se till att välja en möbelaffär som säljer just den typen av Chesterfieldsoffor som du är ute efter. Om du vill ha en Chesterfield i tyg så är det viktigt att du väljer en butik som saluför just detta och om det är en stor soffa du är ute efter gäller det att just dessa finns i sortimentet. Du får helt enkelt göra en del research både vad gäller utbud, rykte, pris och tillgänglighet innan du fattar ett beslut.

Varför en Chesterfield?

Om du fortfarande känner dig lite tveksam till huruvida Chesterfield verkligen är soffan för dig eller inte, vill du förmodligen ha lite argument till varför du ska välja en soffa av den här modellen.

En Chesterfield är stilren och elegant och kan höja helhetsintrycket i vilket vardagsrum som helst. Den är av hög kvalitet, håller vanligtvis länge och med hjälp av den här sortens möbel för du genast tankarna till ett stilrent brittiskt hem. Sofforna är bekväma att sitta i och de drar blickarna till sig. Med en Chesterfield har du därmed vardagsrummets viktigaste möbel i hamn och kan inreda övriga rummet på ett sätt som passar överens med soffans stil. Det bör inte vara några problem om du satsar på en klassisk och elegant stil.

Andra sofftyper som är populära är:


Recension:
Chesterfieldsoffa
Betygsatt av: Soffor.nu
Betyg: 4.6/5