Meny Stäng
Hem » Vit soffa
 

Vit soffa

Köp en billig Vit soffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en fin Vit soffa online.

 

Vi rekommenderar:

Venice modulsoffa

Venice modulsoffa
38 299 kr

Valencia 3-sits XL soffa - valbart tyg - Pg1

Valencia 3-sits XL soffa - valbart tyg - Pg1
15 199 kr

Vit byggbar 3-sits modulsoffa - En flexible soffa.

Vit byggbar 3-sits modulsoffa - En flexible soffa.
25 999 kr
 

Köpa en vit soffa

Har du hängt med i inredningstrender under de senaste åren har du knappast missat att färgen vit länge har varit dominerande på allt ifrån väggar till möbler. Säkerligen har du också kanske sneglat på en vit soffa någon gång i inredningsreportage eller i möbelbutiken. Det finns som du förstår både för- och nackdelar med en vit soffa, och här får du en liten snabbgenomgång som förhoppningsvis kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

vit soffa

Fördelar:

Vit är en tidlös färg och det kommer förmodligen aldrig inträffa att din nya vita soffa känns omodern. Dessutom är den vita färgen enkel att kombinera med den övriga inredningen. Du kommer dessutom att kunna byta ut, möblera om och lägga till i din inredning med stor frihet.

Nackdelar:

Som du nog har gissat redan, fläckar. Du kommer inte undan med ens den minsta lilla kaffefläck på en vit soffa, och detta betyder att du måste vara beredd på att lägga mer mycket tid på skötsel och rengöring. Om din vita soffa är i skinn ställs dessutom extra höga krav på både din teknik och de medel du använder för att rengöra soffan.

För vem är en vit soffa ett bra alternativ?

Det enkla svaret är att en vit soffa passar bäst för en singelperson eller ett par med inredningsintresse, och som kanske ännu inte har barn. Den vackra och trendiga vita soffan som tidigare har upplevts som så fräsch och lättskött kan snabbt förvandlas till ett hatobjekt när den varje dag kräver rengöring. Missa inte att det faktiskt går att ta "fegvägar" genom att välja en soffa i en ljusbrun eller beige ton. Dessa färger är lätta att titta på och kommer i likhet med en vit soffa att vara lättkombinerade med inredningen i övrigt, men utan att vara lika känsliga för fläckar och smuts som en vit soffa.

Om du funderar på en annan färg, så kan vi även rekommendera dig en grå, en grön eller en beige soffa.
Recension:
Vit soffa
Betygsatt av: Soffor.nu
Betyg: 4.5/5