Meny Stäng

Grön soffa

Köp en billig Grön soffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en fin Grön soffa online.

 

Vi rekommenderar:

Magne bäddsoffa - Grön

Magne bäddsoffa - Grön
4 695 kr

Oxford svängd 3-sits soffa - flera färger - Grön

Oxford svängd 3-sits soffa - flera färger - Grön
15 499 kr

Pall Palle ljusgrön

Pall Palle ljusgrön
1 825 kr

Stol Pinnockio ljusgrön

Stol Pinnockio ljusgrön
2 870 kr

Lilyanna 2-sits soffa - Grön

Lilyanna 2-sits soffa - Grön
1 895 kr

Sunnyvale soffa - Grön

Sunnyvale soffa - Grön
6 890 kr

Jersey liten 2-sits soffa - flera färger - Grön

Jersey liten 2-sits soffa - flera färger - Grön
11 350 kr

Amelia grön sammets soffa i feminin design - Grå

Amelia grön sammets soffa i feminin design - Grå
14 999 kr

Rollo soffa - Mörk grön

Rollo soffa - Mörk grön
5 595 kr

Normann Copenhagen Grön, Tyg

Normann Copenhagen Grön, Tyg
19 395 kr

Alden soffa - Mörk grön

Alden soffa - Mörk grön
5 595 kr

Trueman soffa - Grön

Trueman soffa - Grön
5 595 kr

Charity 3-sits soffa - Grön (PU)

Charity 3-sits soffa - Grön (PU)
2 790 kr
 

Köpa en grön soffa

Ett sittande behov av mjukhet
Alla har en soffa, iallafall de flesta. Då sitter man oftast i den ganska frekvent. Detta innebär då att man rimligtvis bör ställa vissa krav på kvalité och utseende.

Det kan handla om vilken färg den ska ha, vilken kvalitet på själva dynorna man vill ha och så vidare, men vad spelar egentligen roll när man köper en soffa kanske du undrar? Faktum är att alla faktorer spelar in. Eftersom detta är ett köp som du kommer att få leva med förhoppningsvis ganska länge är det till att vara säker på att det köp som du gör inte kommer att kännas ovärt om ett halvår.

grön soffa

Det viktigaste kanske är hur den känns att sitta i, för det är trots allt det som är syftet med en soffa. Dock finns det en bunt andra faktorer att ta i beräkning innan man bestämmer sig för vilken soffa man ska inhandla. En av sakerna som man faktiskt inte skall förakta är färgen, för den ska nämligen passa in i ditt hem med övrig inredning.

Att undvika

Finns det då några färger man ska undvika? Självklart. Alla färger som du själv avskyr eller tycker illa om är naturligtvis inte aktuella överhuvudtaget. Dock kan man ha lite problem att hitta en färg som känns rätt för just dig, Grön är en färg som inte används allt för ofta. Ibland kan det vara för att inget annat i rummet går i grönt eller så kan det vara så att köparen inte gillar färgen.

Om du då gillar grönt och har ett rum som en grön soffa skulle passa in i finns det väl ingenting som hindrar dig från att köpa just en grön soffa, för i slutändan är det ändå du som ska bli nöjd med hur det rum som du håller på att inreda ser ut och känns.

Så får du den gröna soffan att passa in

Vem vill ha en grön soffa? Väldigt många. Gröna nyanser har nämligen en förmåga att hamna i fokus. Om du vill att soffan ska fungera som ett blickfång är grön helt rätt färg. Du kanske tvekar när du tänker dig en mossgrön nyans. Lugn, bara lugn. Gröna nyanser spänner över ett stort spann. Det finns läckra mintgröna nyanser. Det finns också smaragdgrönt. Mörkgrön och ljusgrön är två klassiska nyanser. För vissa är den mossgröna den perfekta färgen. Det finns kort och gott otroligt många valmöjligheter även om du är fast besluten att välja grönt.

Specialbeställ din soffa

Gröna soffor är inte lika vanliga som grå och beige soffor. Det har du säkert lagt märke till när du har besökt en möbelbutik. Det innebär att du troligtvis kommer behöva leta längre för att hitta rätt. Vårt absolut viktigaste råd är att inte nöja dig med mindre än det bästa. Det kanske är en soffa i en viss grön nyans som fångat ditt intresse. Då ska du naturligtvis inte nöja dig med en helt annan grön nyans.

Det kanske känns som en enkel lösning där och då. Risken är dock väldigt stor att du snabbt kommer bli missnöjd. Du kanske redan efter några månader inser att du inte tycker om soffan. Då är det inte speciellt mycket att göra något åt. Du har då betalat en rejäl summa för något du egentligen inte vill ha. Det är därför mycket bättre att specialbeställa en soffa. På så sätt kan du få en soffa i den nyans du är ute efter. Väntetiden kan bli lite längre. Du kanske får vänta ett par månader på leverans. Visst kan det kännas frestande att få en snabb leverans. Här är det dock viktigt att du bromsar upp och tänker efter. En soffa kan du ha i många år. Då kan det vara värt att vänta några månader på det perfekta exemplaret.

Så får du din gröna soffa att passa in

Att få en grå soffa eller en vit soffa att passa in är enkelt. Den typen av nyanser passar in överallt. Men hur går man tillväga för att få en grön soffa att passa in? Naturligtvis finns det olika sätt att lösa detta. Du kanske helt enkelt gillar färger. Du kanske inte vill ha ett hem där diskret är ledordet. Du kanske vill att färgerna ska få spraka. I så fall är rekommendationen att låta magkänslan styra. Matcha soffan med andra inslag av grönt om det är just grönt du gillar. Eller kombinera den gröna färgen med andra färger. Låt inslag av blått och gult komma in i bilden.

Satsa på härliga mönster och låt den gröna nyansen lysa igenom i gardiner och tavlor. Är du en person som egentligen främst gillar neutrala färger? Låt då den gröna soffan utgöra det naturliga blickfånget. Låt den omges av beige, grå, vita och svarta toner. På det sättet blir det ett lugnt och behagligt rum. Du får ändå in ett naturligt inslag av färg och glädje tack vare soffan.

Om du funderar på en annan kulör, så kan vi även rekommendera en svart, en lila eller en beige soffa.
Recension:
Grön soffa
Betygsatt av: Soffor.nu ⚡
Betyg: 4.8/5