Meny Stäng

Lila soffa

Köp en billig Lila soffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en fin Lila soffa online.

 

Vi rekommenderar:

Normann Copenhagen Onkel sofa 2 sits - lila

Normann Copenhagen Onkel sofa 2 sits - lila
24 995 kr

Normann Copenhagen Era sofa steel - Steel fame hybrid

Normann Copenhagen Era sofa steel - Steel fame hybrid
21 895 kr
 

Att köpa en lila soffa

När du ska köpa en soffa kan det vara mycket viktigt vilken färg som du hittar på din favoritsoffa. En del människor gillar de mer traditionella färgerna som generellt sett är svart, brun, blodröd och vit. Numera produceras det soffor i alla olika färger. Oavsett om du söker en soffa i skinn, skinnimitation eller tyg finns soffor i alla dess färger. Ibland kan det vara så att du söker en modern soffa i någon pastellfärg, och då kan det kanske passa att köpa en lila soffa.

lila soffa

Om du nu bestämt dig för att köpa en lila soffa och att den kommer att passa in perfekt i ditt hem, där den kan smälta in i din övriga färgglada och moderna inredningsmiljö. Då kommer du till nästa fråga som gäller vilken modell du ska välja när du ska köpa en lila soffa. I detta fall finns det idag många modeller av soffor att välja på. Dessa är:
  • Divansoffor: Att köpa en lila soffa i typen divansoffa kan vara ett bra val då du där får gott om sittplatser, samt även alltid kommer att ha en plats där du kan ta en liggande vilostund eller en avkoppling med en god bok i ett par timmar.
  • Hörnsoffor: Att köpa en lila hörnsoffa kommer att spara plats för den som har en mindre yta att möblera på, och kommer att enkelt kunna placeras i ett hörn där du allt kan sitta och titta på TV med bra komfort.
  • Biosoffor: Att köpa en biosoffa i lila modell kan vara något verkligt trevligt för den filmintresserade. Där du får en otrolig känsla och komfort, då dessa soffor är de modernaste och mest specialanpassad för just film och TV.
Att köpa en lila soffa har således inte bara att göra med färgen, men är det det viktiga för dig blir det naturligtvis det första du ser till då det är dags att köpa ny soffa.

Sätt färg på köket med en lila soffa

Har du problem med att göra ditt kök personligt? Det är många som upplever det problemet. Visst är det fint med dagens populära kök där det mesta går i rostfritt stål. Det är dock långt ifrån alla som trivs med den stilen. Om du vill ha en mer unik och egen stil gäller det att hitta de rätta vägarna. Det kan handla om att måla köksluckor i en ovanlig färg. Det kan räcka med att byta ut kyl och frys mot något ovanligt. Vill du lösa problemet på ett billigare sätt? Köp då en gammal kökssoffa och måla den vackert lila.

Fynda en kökssoffa på loppis

Det första du behöver göra är att hitta den rätta kökssoffan. Naturligtvis kan du köpa en sådan i en möbelbutik. Problemet är bara att den då kan vara ganska dyr. Om du vill komma undan billigare är det en god idé att leta på loppis och auktioner. Sommaren är en bra tidpunkt för detta. Många loppmarknader har bara öppet under sommarmånaderna. Du har med andra ord goda chanser att fynda under juni, juli och augusti. Leta efter en kökssoffa i trä som du tror kommer passa in storleksmässigt. Du behöver inte vara speciellt förtjust i soffans färg. Den ska nämligen putsas bort och ersättas med en fin lila nyans. Lila är definitivt inte den vanligaste färgen på en kökssoffa. Vi tror ändå att en ljust lila nyans kommer göra ditt kök riktigt hemtrevligt och fint. Det kommer dessutom sätta en unik prägel på rummet.

När det gäller köksstolar och köksbord har du två val. Antingen målar du även dessa lila. Många trivs bäst när möblerna är enhetliga. Du kan även satsa på en annan lösning. Ett roligt alternativ är att måla stolarna och bordet i olika färger. Måla bordet mintgrönt. Låt sedan en stol bli ljust gul och en annan pastellrosa. Ditt kök kommer bli en fantastisk oas av färger. Chansen är stor att dina vänner kommer älska att kika förbi för en kopp kaffe. De allra flesta blir glada av att omge sig med färger. Alla kanske inte vill ha färgerna i sitt eget hem. Att få uppleva dem hos någon annan kan däremot vara välkommet.

Att åstadkomma den här förändringen behöver inte bli dyrt. Ofta är priserna låga på loppis. Det kan även gå att fynda på sidor som Blocket. Det är inte helt ovanligt att du kan komma över en kökssoffa för ett par hundralappar. Utöver den kostnaden får du också räkna med kostnad för färg.

Dekorera matchande

När du har fått in din lila soffa i köket och eventuellt målat resterande möbler är frågan om du är klar? Du kan nöja dig med den här förändringen om du vill. För många räcker detta. Om du vill ta det hela ett steg längre kan du dekorera på matchande sätt. Det kan handla om att satsa på nya gardiner och små tavlor. Låt dessa matcha soffan stilmässigt. Du kanske vill ha lätta lavendelfärgade gardiner. Tavlorna kan föreställa lantliga motiv med små lila blommor exempelvis.

Om du funderar på en annan kulör, så kan vi även rekommendera en svart, en grön eller en beige soffa.
Recension:
Lila soffa
Betygsatt av: Soffor.nu
Betyg: 4.4/5