Meny Stäng
Hem » Träsoffa
 

Träsoffa

Köp en billig träsoffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa fina träsoffor online.

När det gäller träsoffor är det en möbel som du ofta ser ute bland fina trädgårdsmöbler under högsäsong, eller kanske i ditt eget eller grannens fina uterum som naturligtvis har infravärmare så att det kan användas året om. En träsoffa kan du även hitta i ditt eget eller i någon annans vardagsrum, då denna möbel även finns som vanliga vardagsrumsmöbler.

 

Vi rekommenderar:

Pinnsoffa kökssoffa Sandhamn - Grå

Pinnsoffa kökssoffa Sandhamn - Grå
2 490 kr

Pinnsoffa kökssoffa Småland - Svart

Pinnsoffa kökssoffa Småland - Svart
2 095 kr

Wave soffa - Rotting

Wave soffa - Rotting
4 690 kr
 

Träsoffa - En möbel för inom- och utomhusbrukträsoffa

Att prata om var du hittar en träsoffa är i grund och botten lite dumt, då nästan alla typer av soffor i grunden är byggda i en trästomme. Det är dock inte det som menas, utan i detta fall menas det en soffa där du kan se ryggstöd, front och armstöd snyggt skina i olika trätyper. Just nu har de flesta av de moderna och vanliga soffor som säljes ett tyg eller skinnöverdrag över hela soffan, så att inget trä syns, men det finns soffor i den högre prisklassen som har mycket detaljerade trämönster som verkligen är vackra att se.

Då syftas det mycket på den asiatiska kulturen, samt även länderna runt Medelhavet där du säkert sedan länge har hört om dyra italienska möbler. På de importerade italienska sofforna finns det nästan alltid sirade trädetaljer i form av sits, rygg och armstöd. Också många av de asiatiska länderna tillverkar träsoffor, där du sedan köper till dynor om du vill det. Dessa soffor är mycket tunga och brukar tillverkas i den massiva trätypen Redwood.

När det gäller utemöbler så har de träsoffor som säljs stor likhet med de asiatiska modellerna, med skillnaden att de kanske inte är lika tunga och massiva. Vanligast är dock att du ser träsoffor som utemöbler, och detta kan vara tillsammans med fåtöljer och andra solstolar eller så hittar du den som en gammal ljugarbänk i en park där det kanske fortfarande traditionsenligt sitter folk och ljuger.

Andra sofftyper som är populära är:


Recension:
Träsoffa
Betygsatt av: Soffor.nu
Betyg: 4.6/5