Meny Stäng

Rosa soffa

Köp en billig Rosa soffa online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en fin Rosa soffa online.

 

Vi rekommenderar:

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Rosa sammet

Chesterfield Sir Nelson XL 362 cm - Rosa sammet
14 990 kr

Howard Watford deluxe 4-sits svängd soffa - Rosa

Howard Watford deluxe 4-sits svängd soffa - Rosa
6 990 kr

Howard London Premium 4-sits svängd soffa - Rosa

Howard London Premium 4-sits svängd soffa - Rosa
6 990 kr

Sunnyvale soffa - Rosa

Sunnyvale soffa - Rosa
6 890 kr

Eros 2-sits soffa - Rosa

Eros 2-sits soffa - Rosa
3 003 kr

Howard London Premium 3-sits rak soffmodell - Rosa

Howard London Premium 3-sits rak soffmodell - Rosa
5 490 kr

Howard Watford deluxe 3-sits rak soffa - Rosa

Howard Watford deluxe 3-sits rak soffa - Rosa
5 990 kr

Howard London Premium 4-sits rak soffa - Rosa

Howard London Premium 4-sits rak soffa - Rosa
5 990 kr

Oxford svängd 3-sits soffa gammaldags rosa

Oxford svängd 3-sits soffa gammaldags rosa
15 499 kr

Howard Watford Deluxe 2-sits soffa - Rosa

Howard Watford Deluxe 2-sits soffa - Rosa
4 990 kr

Rowe soffa - Rosa/ek

Rowe soffa - Rosa/ek
2 795 kr

Broste Copenhagen Soffa - AIR, rosa

Broste Copenhagen Soffa - AIR, rosa
20 947 kr

Soffa Aliana - Rosa/bok

Soffa Aliana - Rosa/bok
5 295 kr

Soffa Aliana - Rosa

Soffa Aliana - Rosa
4 495 kr

Depart 3-sits soffa loose cover - Ljus rosa (Linnetyg)

Depart 3-sits soffa loose cover - Ljus rosa (Linnetyg)
6 490 kr
 

Ställ in en rosa soffa i ditt hem

En rosa soffa kan göra vilket hem som helst magiskt och är ett perfekt lyft för ett annars tråkigt hem. Om du har ett vardagsrum som i övrigt är väldigt stilrent och har väldigt neutrala färger så kan en rosa soffa ge ditt hem just den känslan som du annars är ute efter. Den nya soffan kan få ditt hem att kännas varmt och inbjudande och framför allt personligt. Ett misstag många svenskar gör när de inreder är att de är rädda för färg, och detta leder ofta till att man får ett kallt hem utan någon typ av värme. Att ha ett inslag i möbelarrangemanget som lyser av värme och färg gör mycket mer än att till exempel byta ut filtar efter säsongen.

rosa soffa

Alla vågar inte ta in en rosa soffa i sitt hem och detta förlorar de väldigt mycket på. Rosa finns nämligen i många olika nyanser och får allt som oftast ditt hem att kännas som något alldeles extra. Tvärtemot vad många tror så är inte rosa en feminin färg, tvärtom. Detta är en färg som får alla att slappna av och känna sig välkomnade oavsett vilket kön du tillhör. En man kan mycket väl ställa en rosa soffa i sitt vardagsrum och därmed uppnå en väldigt hög status och stilkänsla.

Rosa soffor finns i alla typer av soffmodeller: det finns rosa soffor som divan, som hörnsoffa och som traditionella soffor med två eller flera sitsar. Om du tar chansen och vågar att ställa in en rosa soffa i ett annars neutralt hem så kommer du aldrig att ångra dig när du upptäcker känslan som det ger ditt hem. Om du har planerat att välja en ljusrosa soffa så bör du använda dig av en soffa som har en avtagbar klädsel som även går att tvätta. Om inte, så välj en annan nyans.

Inred ditt hem i pastellfärger – börja med en rosa soffa

Hör du till den stora skara som blir glad av att omge dig med pastellfärger? Det är verkligen inte förvånande. Pastellfärger är ljusa och vackra. De skapar verkligen en hemtrevlig känsla. För många är det främmande att avvika från den neutrala och diskreta färgskalan när det kommer till heminredning. Vi rekommenderar trots det att du vågar pröva vingarna. Inred med färger som du tycker om. På så sätt kan du få ett hem som verkligen känns som hemma för dig. Ett hem ska inte fungera som en utställningslokal. Det ska vara en plats där du trivs och känner dig hemma. Just därför kan pastellfärger passa perfekt även i inredningen. Du väljer själv hur långt du vill ta projektet. Varför inte börja med att införskaffa en rosa soffa. Därefter kan du känna efter om du vill ha fler pastellfärgade inslag.

Pastellfärger i alla rum

Vardagsrummet är ett av de rum som de flesta spenderar mest tid i. Därför är det naturligtvis viktigt att du och din familj trivs där. Av just den anledningen tycker vi att det är extra viktigt att du börjar med att sätta din personliga prägel på det rummet. Välj ut en rosa soffa som passar in stilmässigt. Har du en stor familj och behöver många sittplatser? Då kanske en hörnsoffa eller en divansoffa är lämplig. Bor du ensam eller tillsammans med en partner? Har ni begränsat utrymme? Då kanske en tresitssoffa och en fåtölj är rätt val. Det finns gott om valmöjligheter. Ta gärna en titt i olika möbelbutiker för att se vad som finns. På så sätt kan du hitta en möbel eller möbelgrupp som tilltalar dig. Det är viktigt att det inte bara är den rosa nyansen du blir nöjd med. Även stil, storlek och material ska falla dig i smaken. Det är stor skillnad på en reclinersoffa och en Oxfordsoffa. Det är även stor skillnad på en skinnsoffa och en soffa i sammet.

Om du upptäcker när soffan väl har placerats i vardagsrummet att du vill ha in ännu mera färg i ditt hem är det bara att fortsätta. Det finns till exempel gott om fina mattor att inreda med. Även gardiner, kuddar och pläder finns i härliga pastellfärger. Låt även pastellfärgerna finna sin väg in i andra rum. I köket kan du satsa på mintgröna burkar i vilka du lägger pasta, mjöl och andra produkter. Häng upp fina ljusblå gardiner som släpper igenom ljus. Det finns många sätt att göra hemmet mer färgrikt.

Mindre detaljer har också betydelse

Du kanske tycker att det räcker med att du har en rosa soffa. Du kanske inte vågar dig på att byta ut resterande möbler ännu. Men kanske vill du ändå att pastellfärgerna ska få ta lite plats. Det finns mindre detaljer där du kan ta ut svängarna. Det är billigt och enkelt men har betydelse. Satsa till exempel på mintgröna tallrikar. Köp frukostskålar i en behaglig pastellrosa färg. Många uppskattar pastellfärgade produkter med prickar på. Det ger en retrostil som många finner väldigt tilltalande.

Om du funderar på en annan färg, så kan vi även rekommendera dig en svart, en grön eller en beige soffa.
Recension:
Rosa soffa
Betygsatt av: Soffor.nu
Betyg: 4.8/5