Meny Stäng

När det är dags att flytta

Att flytta är en ganska stor och spännande omställning oavsett vad det gäller. Själva flyttandet innebär ofta någon form av utrensning av sådant som inte längre behövs och planering av hur allt det där andra egentligen ska komma till den nya adressen. En del flyttar långt, andra bara något kvarter men oavsett avståndet behöver prylarna ändå tas om hand, packas ner, stuvas och transporteras samt slutligen bäras in på det nya stället. Allt det här kan Grabbarna Flytt så klart hjälpa till med.

Flexibla flyttjänster utan gränser

Grabbarna Flytt flyttar allt som behöver flyttas. Stora möbler flera våningar upp utan hiss är inget hinder. Grabbarna Flytt löser dina flyttproblem oavsett vilka de är eftersom de inte ser dem som problem över huvud taget. De tycker att det är spännande utmaningar och de gillar utmaningar. För dem handlar allt om att göra det kunden vill ha gjort och att göra det på ett bra sätt. Kontakta dem gärna och berätta vad det är du behöver hjälp med så kan de lämna offert. Företaget startades av några killar som tyckte det var kul att hjälpa kompisar flytta och sedan utvecklade det till ett extraknäck vid sidan om studierna. Verksamheten växte på grund av den höga servicenivån och de nöjda kunderna och idag har Bröderna Flytt kontor både i Sverige och Finland och hundratals anställda som tycker det är kul att hjälpa till med utmanande flyttprojekt. I Finland är det många som anlitar Grabbarna Flytt´s flyttfirma för att få hjälp med sina flyttar. Flyttfirma heter för övrigt muuttofirma på finska.

Flexibla flyttjänster utan gränser

Enstaka möbel eller ett helt kontor

Grabbarna Flytt kan flytta en enstaka kär möbel till en ny adress och de gör det med samma engagemang som när de flyttar ett komplett kontor. De har erfarenhet av över 20 000 olika flyttar av många olika slag. Genom deras stora nätverk kan de givetvis även ordna flytt utomlands. De fixar det som behövs och kan också erbjuda magasinering om det finns behov av tillfällig förvaring av exempelvis möbler under renoveringsarbeten eller liknande.

Packning och flyttstädning

Packning och flyttstädning

Den som ska flytta upptäcker ofta att det finns fler saker, möbler och prylar än man faktiskt trodde. Man upptäcker också att det är krävande att packa in allt enligt konstens alla regler så självklart erbjuder Bröderna Flytt hjälp med packning och emballering av möbler eller andra saker vid behov. Att skyddsemballera ömtåliga möbler kräver både vana och erfarenhet om det ska bli bra. Den som vill packa själv kan hyra lämpliga kartonger av oss och de delar såklart gärna med sig av tips och råd inför flytten. Bara en sådan sak som att märka upp lådorna på ett smart sätt underlättar mycket.

När allt är nedpackat och bortburet finns bara dammråttorna kvar, men även de ska förstås bort och därför erbjuder de proffsig flyttstädning där alla ytor görs grundligt rena och lokalen ställs i ordning för nya hyresgäster eller ägare. Kontakta Grabbarna Flytt så hjälper de dig också med din flytt.