Meny Stäng

Att skaffa en uppblåsbar soffa

Om du aldrig har ägt en uppblåsbar soffa förut och nu skaffar en kommer du ångra att du inte gjort det tidigare! Det här är en av de mest användbara prylarna som du kan ha och det finns en otalig mängd användningsområden. Det spelar ingen roll om du är student eller pensionär, singel eller flerbarnsförälder, den här soffan kommer att fungera i alla sammanhang.

Är du sugen på att skaffa dig en uppblåsbar soffa så kan du välja mellan olika storlekar och modeller. Vilken som passar just dig bäst beror på hur du framförallt tänkte använda den men bli inte förvånad om du upptäcker att den kommer till nytta vid många andra tillfällen också.

Till fest och evenemang

Om du planerar att bjuda in vännerna på fest, grannarna på BBQ eller kollegorna på en liten after work drink på bakgården så vill du förmodligen inte lägga en massa pengar på regelrätta utemöbler. En uppblåsbar soffa fungerar utomordentligt och du slipper investera i sådant som du annars inte behöver. Ska du på festival eller teater i parken? Inga problem – du kommer att ha den bästa sittplatsen!

Vid flytten och oplanerade besök

Vid vissa tillfällen kan den uppblåsbara soffan komma som en sann räddare i nöden. Du kanske har flyttat och ännu inte fått dina möbler eller så har en kompis dykt upp efter att ha blivit utelåst. Genom att alltid ha soffan till hands kan du och vännerna räkna med att alltid ha någonstans att sova. Ibland kommer det lite extra folk på besök; på några minuter har även de plats att sitta.

På stranden och i trädgården

Sverige är inte direkt berömt för sitt pålitliga väder och en skön sommarkväll kan plötsligt urarta i en iskall regnstorm. Med en uppblåsbar soffa behöver du inte oroa dig för det – du kan snabbt evakuera den eller låta den stå, så länge den är ordentligt fäst och inte kan blåsa iväg.

Du kan också ta med soffan till stranden om du planerar en lugn dag vid havet. Solstolar blir ofta hårda och luftmadrasser är inte helt bekväma heller medan soffan ger dig en perfekt plats att bara softa på. Vissa modeller flyter med bra balans och passar därför även på lugnt hav eller i simbassänger.